BEHANDELING BEENVAATJES

BEENVAATJES VERWIJDEREN

Vaatjes op de benen komen erg vaak voor. Beenvaten, ook wel berkentakjes of besenreiser varices of genoemd, zijn zichtbare rode of blauwe adertjes op de benen. Vooral vrouwen hebben hier vaak last van. De mate ervan ligt deels aan aanleg maar het kan erger worden als u veel staat of loopt. De oppervlakkig gelegen vaatjes en kunnen bij Dr. Jackson Skin Clinic heel mooi verwijderd worden met lasertherapie. Wij werken met de beste apparatuur en kunnen rode en paarse vaatjes zeer goed behandelen.

DE LASERBEHANDELING

Bij Dr. Jackson Skin Clinic verwijderen wij beenvaten op een veilige en effectieve wijze. Door de koude lucht koeling welke we gebruiken bij de laserbehandeling is de behandeling goed vol te houden. Storende beenvaatjes worden behandeld met de Nd-YAG (1064 nm vaatlaser). Bij rode vaatjes wordt de behandeling uitgevoerd met de unieke combinatie van de Nd-YAG  (1064nm) en Alexandrite laser (755nm).

HOE WERKT HET?

Het laserlicht wordt geabsorbeerd door de rode, paarse of blauwe kleur in het vaatje. Door de warmte van de straal wordt de vaatwand verhit en stopt de bloedtoevoer naar het vat. In het vat zitten eiwitten welke stollen door de warmte en waardoor het vat als het ware uitgeschakeld wordt. In de weken na de behandeling ruimt het lichaam de restanten van de vaatjes vanzelf op. De behandeling kan wat gevoelig zijn, maar is meestal goed te verdragen. Het voelt aan als een elastiekje op de huid. Er zijn 2 à 4 behandelingen nodig om de vaatjes volledig op te ruimen en de behandeling wordt na minimaal 4 à 6 weken uitgevoerd. De vaatjes die behandeld zijn zullen verdwijnen. Doorgaans is een herhaling van een behandeling na verloop van tijd nodig wanneer u aanleg heeft voor het ontstaan van vaten, deze oorzaak kan helaas niet behandeld worden.

VOOR- EN NAZORG

Wij adviseren om vanaf vier weken voor het traject tot 6 weken na de laatste behandeling zon en zonnebank te vermijden. Ook raden wij het gebruik van zelfbruinende crèmes voor de behandeling af.  Na de behandeling zal het behandelde gebied warm en licht gevoelig aanvoelen. Voor een optimaal verloop van de behandeling is het aan te raden om op de dag tot een week na de behandeling geen alcohol te drinken, uw huid niet te scrubben, niet te sporten dan wel zware inspanningen te leveren en geen sauna te bezoeken. Geef het lichaam even rust zodat de vaatjes goed ‘opgeruimd’ worden.

TARIEVEN BEHANDELING BEENVAATJES

Laserbehandeling vanaf euro  190,00

Opmerking: dit zijn de initiële prijzen, de werkelijke prijzen worden gegeven na fysiek onderzoek

BEL MIJ TERUG