BEHANDELING COUPEROSE, SPIDER NAEVUS EN ANGIOMEN

WAT IS COUPEROSE?

Couperose is zichtbaar als een netwerk van rode of paarse vaatjes (teleangiëctastieën) welke als storend en ontsierend kunnen worden ervaren. Deze teleangiëctastieën zijn volkomen onschuldig, maar verdwijnen helaas niet uit zichzelf. Couperose komt vaak voor in het gezicht of in het decolleté waarbij talloze kleine bloedvaatjes zichtbaar zijn. Gelukkig is het een indicatie welke erg goed te behandelen is. Bij Dr. Jackson Skin Clinic wordt u behandeld met de meest geschikte vaatlaser, de Nd-YAG (1064nm) laser. Onze huidtherapeut is met jaren ervaring zeer gespecialiseerd in dergelijke huidbehandelingen en zij doet er alles aan om u en uw huid weer te laten stralen.

COUPEROSE EN ANDERE VAATAFWIJKINGEN BEHANDELEN

Couperose behandelen wij met de vaatlaser, de nd-YAG (1064nm) laser. Ook andere vaatafwijkingen van de huid kunnen met de vaatlaser behandeld worden, zoals een spider naevus (spinnenkopje) ,  angioma (bloedblaasjes of kersenwratjes) en ook rosacea en diffuse roodheid. Het behandelen van couperose is tegenwoordig een stuk minder intensief, pijnlijk en tijdrovend dan vroeger. Er werd eerder vaak gebruik gemaakt van een warme naald om de bloedvaatjes één voor één te behandelen (coagulatie therapie). Bij Dr. Jackson Skin Clinic bieden wij u een snelle, maar vooral effectieve laserbehandeling aan.

SPIDER NAEVUS EN BLOEDBLAASJES

Een spider naevus is een rood vaatbultje ter grootte van een speldenknop, van waaruit kleine bloedvaatjes uitwaaieren als de poten van een spin. Centraal is een rode ronde kern te zien waaruit meerdere vaatjes lopen. Deze vaatjes zijn zichtbaar door een plaatselijke verwijding. Bloedblaasjes, ook wel cherry angioma’s of kersenwratjes genoemd is een oppervlakkige vermeerdering van het bloedvatweefsel, zichtbaar als rode, bolle plekjes. Beide vaatafwijkingen zijn geheel onschuldig en kunnen bij ons snel en eenvoudig behandeld worden met de vaatlaser.

VAATLASERBEHANDELING COUPEROSE EN SPIDER NAEVUS

De deskundige huidtherapeut van dr. Jackson Skin Clinic (in de regio Hilversum) maakt bij het behandelen van couperose en overige vaatafwijkingen gebruik van de Nd-Yag (1064 nm vaatlaser) of een combinatie met de Alexandrite laser (755nm) . Deze behandelmethode is het meest effectief. Het licht van de laser wordt geabsorbeerd door de rode en paarse kleur van het vaatje. Het licht wordt omgezet in warmte waardoor bloedvaatjes zodanig verwarmen waardoor ze kapotgaan en vervolgens ‘opgeruimd’ worden door het lichaam. De behandeling is niet volledig pijnvrij maar wordt door de meeste klanten niet als pijnlijk ervaren. Tijdens de behandeling wordt de huid gekoeld waardoor de omliggende huid wordt uitgeschakeld voor de warmte en de behandeling dus minder gevoelig is. Na 2 dagen wordt de verkleuring iedere dag wat lichter, totdat deze met 5-8  dagen na de behandeling helemaal verdwenen is. Er zijn zo’n 2 á 4 behandelingen nodig voor het beste resultaat. Tijdens een gratis consult gesprek met de huidtherapeut krijgt u een indicatie over het aantal behandeling, dit bepaald zij aan de hand van de aan de ernst van de couperose.

TARIEVEN EN VERGOEDING COUPEROSE LASERBEHANDELING

Afhankelijk van uw polis kan het zijn dat een vergoeding mogelijk is vanuit het aanvullende pakket. Onze kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Wij voldoen aan de eisen van het Kwaliteitsregister (KP).

Laserbehandeling vanaf euro  90,00

Opmerking: dit zijn de initiële prijzen, de werkelijke prijzen worden gegeven na fysiek onderzoek

BEL MIJ TERUG