BEHANDELING VAGINAVERJONGING

VAGINALE VERSLAPPING

Na verloop van tijd, vooral door hormoonveranderingen of na een bevalling, kunnen veranderingen optreden van het spier- en bindweefsel in en rondom de vagina. Door een bevalling kan het vaginale gebied uitrekken en kan de bekkenbodem zijn verzwakt. Vaginaal weefsel rekt uit, de ingang van de vagina wordt wijder en de schaamlippen worden slapper. Het voelt alsof het spierweefsel niet meer strak is en het vaginale gebied is minder gevoelig. Dit kan ook betekenen dat vrijen minder fijn voelt en dat er lucht uit de vagina vrijkomt tijdens het vrijen. Een behandeling met de Shelase laser biedt een oplossing voor het verstrakken en verjongen van de vagina. De laser versterkt en herbouwt het collageen in de vaginawand, verbetert de gevoeligheid van de vaginale receptoren en zorgt ervoor dat het vagina weefsel versterkt en verstevigt. De kracht en flexibiliteit wordt hersteld waardoor u weer meer seksuele bevrediging ervaart.

VAGINA VERJONGING MET DE SHELASE LASER

Fractionele laserbehandelingen worden al lang succesvol ingezet voor huidverjonging en deze worden nu ook vaginaal toegepast voor vaginale verstrakking. Net als de huid bestaat vaginaal weefsel uit collageenvezels die kracht en flexibiliteit geven. De Shelase gebruikt een innovatieve combinatie van de Co2 (10.600 nm) en de Erbium-Glass (1540 nm) om het vaginale weefsel, gefractioneerd te behandelen, waardoor er warmte ontstaan waardoor de vezels samentrekken en de vorming van nieuw collageen wordt gestimuleerd. Dit verbetert de functionaliteit van het hele vaginale gebied, normaliseert de bloedsomloop, verbetert de doorbloeding van de slijmvliezen waardoor het vaginale vocht dikker wordt, versterkt het immuunsysteem en herstelt de elasticiteit van de vagina.

SCHAAMLIP VERJONGING MET DE SHELASE LASER

Voor verjonging van de schaamlippen wordt de laserbehandeling uitwendig uitgevoerd. Door vermindering van elasticiteit kan verlies van stevigheid en volheid van de grote schaamlippen optreden. Deze kunnen slapper en langer worden of een verschrompelend uiterlijk krijgen. De laser stimuleert het natuurlijke collageen en elastische weefsel in de schaamlippen waardoor de doorbloeding wordt verbeterd en de schaamlippen weer voller worden.

WERKING VAN DE SHELASE LASER

Met de Shelase wordt de structuur van de vaginawand hersteld. De shelase combineert twee soorten lasers in één behandeling voor een maximaal resultaat, namelijk de fractional Erbium-Glass 1540 nm en de Co2 10.600 nm. Deze combinatie van lasers zorgen voor aanmaak van nieuw collageen en elastine in de vaginawand. Het bindweefsel wordt strakker, de doorbloeding verbetert en het vaginaslijmvlies wordt vernieuwd. Deze laserbehandeling is een revolutionaire doorbraak in de niet-hormonale behandeling van vaginale klachten na de menopauze. De behandelde vrouwen zijn erg enthousiast over deze nieuwe niet-hormonale behandeling van vaginale klachten. De behandeling is pijnloos, veilig, met een langdurig resultaat.

DE BEHANDELING

Eén van de grote voordelen van de Shelase laserbehandeling is dat het niet lang duurt en het uw dagelijkse routine niet verstoort. De behandeling van de vagina is vrijwel pijnloos, heeft geen bijwerkingen en duurt maximaal 30 minuten. U kunt aansluitend gewoon weer verdergaan met uw dagelijkse bezigheden. Wij adviseren om na de behandeling de eerste 7 dagen geen gemeenschap te hebben. Gemiddeld zijn 3 behandelingen nodig met een interval van 4-6  weken. Daarna wordt 1 behandeling per jaar geadviseerd.

TARIEVEN SHELASE LASERBEHANDELING

Onze kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Wij voldoen aan de eisen van het Kwaliteitsregister (KP).

Laserbehandeling vanaf euro  185,00

Opmerking: dit zijn de initiële prijzen, de werkelijke prijzen worden gegeven na fysiek onderzoek

BEL MIJ TERUG