Dermaceutic Derma Lift 5.0 is een krachtig liftend serum

Een krachtig liftend serum voor zowel uw gehele gezicht als rond uw ogen. Het heeft een sterk liftend effect waardoor de fijne lijntjes aangepakt worden. Het bevat 5% peptides en 3% pullulan. De peptides stimuleren de aanmaak van collageen en de elastine vezels. Pullulan geeft een liftend effect.

Dermalift 5.0

 

Actieve ingrediënten:  5% peptides, 3% pullulan, 4% tensing complex, 0,5% Bakuchiol, Ceramides, panthenol, alamtoine, minerale cocktail.
Werking; Versteviging van uw huid en verbetering van de huidkwaliteit
Aanbevolen; anti-age serum
Gebruik: Dagelijks dag en nachtverzorging
Inhoud: 30ml,  €74,-, parfum en parabenen vrij

Sterkte: Sterk

Dermaceutic Yellow cream, gespecialiseerde depigmenterende nachtcrème

De Yellow cream helpt u van ongewenste pigmentvlekken af. Het licht de pigmentplekken op en tevens wordt de nieuwvorming van pigmentaties voorkomen. De Yellow cream wordt plaatselijk op de pigmentvlekken aangebracht, hier kunt u denken aan melasma of PIH (post-inflammatoire hyperpigmenaties) welke vaak voorkomen bij acne of  donkere huidtypes. Deze crème is dus ideaal geschikt voor de donkere huid, welke snel de neiging heeft om pigmentvlekken aan te maken.  Het is een krachtige crème, welke een schilfering kan geven. Deze crème niet tegelijk met andere stimulerende producten tegelijk gebruiken: light-ceutic/Turnover. U kunt deze desgewenst om de avond afwisselen.

Yellow Cream

Actieve ingrediënten: Kojine zuur, Arbutin,  Glycol- en Salicylzuur, zoethout en witte moerbij
Werking; depigmenterend
Aanbevolen;  pigmentvlekken zoals melasma en PIH (post-inflammatoire hyperpigmentaties ten gevolge van onstekingen, acne of wondjes)
Gebruik: In de avond, plaatselijk op het pigment.
Inhoud: 30ml, €54,- Parfum en parabenen vrijdag

Sterkte: Sterk

Dermaceutic Mela Cream, depigmenterende nachtcrème en anti-age

Mela cream is een sterk depigmenterende crème, welke ingezet wordt als behandeling van melasma, het verheldert de teint. Het pakt de bestaande pigmentvlekken aan en vervaagd deze. Door middel van de Mela cream wordt melasma doelgericht behandeld in combinatie met de Dermaceutic Mela Peels als behandeling in de kliniek. Deze crème kan als kuur ingezet worden voor 3-6 maanden. Wanneer de piek van de melasma is onderdrukt kunt u overgaan op de Yellow cream.  Kan ook ingezet worden als volwaardige anti-age crème,  het is ons neusje van de zalm door zijn unieke samenstelling van volwaardige ingrediënten.

Mela Cream

Actieve ingrediënten: Niaciamide, Retinol, Salicylzuur, Fytinezuur, Mandelic acid
Werking: depigmenterend,  anti-ageing, celvernieuwing, exfoliërend
Aanbevolen: melasma of als voorwaardige anti-age nachtcrème  
Gebruik: in de avond
Inhoud: 30ml, €126,-,  Parfum en parabenen vrij

Sterkte: Sterk

PLAN EEN GRATIS TELEFONISCH ADVIESGESPREK IN

We beantwoorden al uw vragen en geven meer inzicht in onze behandelingen.