Dermaceutic Hyal Ceutic intensieve 24 uur hydraterende crème

De Hyal Ceutic is een herstellende dagcrème, welke bijzonder geschikt is als anti-age moisturizer en geschikt is voor de snel vette, acne gevoelige of de mannen huid. Satijnzachte creme beschermt de huid door middel van een hydraterende barriëre tegen uitdroging en aantasting van buitenaf. Vanwege de Hyalaronzuur 5,5% heeft het ook een sterke anti-age werking. De herstellende eigenschappen van de hyaluronzuur in de creme worden versterkt door de samenstelling. Deze creme is ook goed te mengen met je foundation of BB crème.

Hyal Ceutic

 

Actieve ingrediënten: hyaluronzuur 5,5%, aloë vera, vitamine E, She butter, en jojoba olie.
Werking:  hydraterende dagverzorging
Aanbevolen: anti-age en geschikt voor de acne gevoelige, vette huid, moisterizer geschikt voor mannen.
Gebruik: dagelijks in de ochtend aanbrengen na uw reiniging, en altijd voor uw zonbescherming SunCeutic 50+
Inhoud: 40ml €64,- vrij van parfum en parabenen

Sterkte: mild

Dermaceutic Regen Ceutic Herstellende crème

Regen Ceutic is een anti- age moisturizer een rijke dagcreme welke verzorgt, hersteld en zorgt voor een versteviging van de huid. Het is een vollere variant, dan de Hyal Ceutic, welke bijzonder geschikt is voor de wat rijpere huid, drogere en gevoelige huid. Of bijvoorbeeld tijdens de wintermaanden wanneer uw huid iets extra’s kan gebruiken. Het is een peptiden complex welke in combinatie met vitamine C en E een sterke anti-age werking heeft en de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Geschikt om onder de ogen aan de brengen.

Regen Ceutic

Actieve ingrediënten: peptiden complex, hyaluronzuur, Vitamine C en E, shea butter
Werking: anti-ageing, herstellend en verzorgende dagcreme
Aanbevolen; anti-age, voor de rijpere, of de droge, gevoelige huid. Geschikt tijdens de wintermaanden als uw huid iets extra’s nodig heeft.
Gebruik: dagelijks na uw reiniging, voor uw zonbescherming
Inhoud: 40ml €64, vrij van parfum en parabenen

Sterkte: Medium

Dermaceutic K-Ceutic: helende crème

Dermaceutic K-Ceutic, is een herstellende crème welke bijzonder geschikt is na cosmetische behandelingen (na laser en peeling behandelingen) vanwege zijn herstellende vermogen, de ontstekingsremmende werking en de minerale SPF 50. Deze crème wordt voornamelijk geadviseerd na cosmetische behandelingen omdat uw huid dan extra goed beschermd dient te worden  tegen UV stralen, door de ontstekingsremmende werking zal lichte zwelling van een behandeling en roodheid sneller afnemen. Het bevat anti-oxidanten; Vitamine C welke de opbouw van collageen en de celvernieuweing stimuleert .Vitamine E, anti-oxidaant beschermt de huid tegen vrije radicalen.  Geschikt als litteken crème. Is ook geschikt als dagverzoging bij een erg droge, gevoelige couperose/rosacea huid of de rijpere huid.

K-Ceutic

 

Actieve ingrediënten: K-complex, vitamine C en E, Glycoproteïne, titanium dioxide; SPF 50 uv A en B.
Werking: stimuleert het herstel van de huid,  minerale SPF 50
Aanbevolen : na een peeling, IPL of laserbehandeling, voor de gevoelige zeer droge huid, littekencrème
Gebruik: na een cosmetische behandeling. Herhaaldelijk aanbrengen vanwege de SPF 50. Na een cosmetische ingreep is de huid gevoeliger voor uv invloeden
Inhoud: 30ml €49,- , vrij van parfum en parabenen

Sterkte:  Sterk

Dermaceutic Panthenol Ceutic; sterk herstellende zalf

Panthenol is een intensief, herstellende, kalmerende zalf welke de genezing van de huid stimuleerd/versneld. De Panthenol 5% geeft een directe kalmering op de geiriteerde huid, de 1% bisabolol werkt onstekingsremmend. Door deze samenstelling is deze Panthenol Ceutic bijzonder geschikt om aan te brengen op de huid direct na een ablatieve laserbehandeling, medium-diepe tot diepe peels en de huid die iets extra’s nodig heeft bijv. bij eczeem. De Sheabutter verzacht en verzorgt de huid. De beeswax zorgt voor een langdurige hydratatie.

Panthenol Ceutic

Actieve ingrediënten: 5% Panthenol. 1% bisabolol, Shea butter, beeswax, Vitamine E.
Werking: ontstekingsremmend, herstellende, kalmerend
Aanbevolen; om op de huid aan te brengen na een cosmetische behandeling: ablatieve (laser)behandelingen, medium-diepe en diepe peelings, op zeer droge huid zoals handen, eczeem
Gebruik: naar behoefte, na een ablatieve behandeling kan het direct aangebracht worden op de ‘open’ huid.
Inhoud: 30g,  €32,-,  vrij van parfum en parabenen.

Sterkte:  Sterk

PLAN EEN GRATIS TELEFONISCH ADVIESGESPREK IN

We beantwoorden al uw vragen en geven meer inzicht in onze behandelingen.