HUIDCURETTAGE

HUIDONEFFENHEDEN VERWIJDEREN

Huidoneffenheden zoals steelwratjes, fibromen, gerstekorrels, ouderdomswratjes en vetbultjes zijn goedaardige huidaandoeningen die u bij Dr. Jackson Skin Clinic eenvoudig en snel kunt laten verwijderen. Huidoneffenheden zijn plaatselijke opeenhopingen van weefsel en cellen die bestaan uit talg, bindweefsel, bloedvaten of pigment. Ze komen voor in het gezicht, op de hals of de romp. Ze kunnen lokaal of gegroepeerd in grote aantallen voorkomen. Ze kunnen huidkleurig of donker van kleur zijn.  Vaak is de oorzaak niet geheel bekend, maar overmatige blootstelling aan de zon, huidveroudering en erfelijke aanleg spelen vaak een grote rol.

HUIDCURETTAGE

Bij curettage worden met een curette (een scherp steriel lepelvormig mesje) goedaardige huidafwijkingen verwijderd,  de oneffenheid wordt als het ware van de huid geschraapt. Dit gebeurt heel oppervlakkig, waardoor littekenvorming of het ontstaan van witte vlekken zeer zeldzaam is. De huidoneffenheden die met deze methode kunnen worden behandeld zijn ouderdomswratten en fibromen.

BEHANDELING

Er zijn verschillende methoden om goedaardige huidafwijkingen te behandelen. Bij dr. Jackson Skin Clinic verwijderen wij huidoneffenheden door middel van huidcurettage of met behulp van de laser. Tijdens het consult bekijkt onze huidtherapeut de huidoneffenheden en wordt bepaald welke behandelmethode voor u het meest geschikt is.

CO2 LASER

Met de Co2, door middel van een geheel ablatieve laser-opzet-kop kunnen huidoneffenheden heel nauwkeurig laagje voor laagje verdampt worden. Deze techniek werkt heel mooi bij vetbultjes of verheven afwijkingen in de huid.

NABEHANDELING

Na de behandeling ontstaat een klein schaafwondje. Door de huidoneffenheden voorzichtig en oppervlakkig te behandelen herstelt de huid zich zonder littekenvorming. Omdat de huid de eerste paar maanden na de behandeling kwetsbaar is raden wij u aan om de huid de eerste 4 weken na de behandeling te beschermen met een hoge beschermingsfactor wanneer de behandelde huid blootgesteld wordt aan de zon.

TARIEVEN

Onze kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Wij voldoen aan de eisen van het Kwaliteitsregister (KP).

Behandeling vanaf euro  120,00

Opmerking: dit zijn de initiële prijzen, de werkelijke prijzen worden gegeven na fysiek onderzoek

BEL MIJ TERUG