HUIDVERJONGING

HUIDVERJONGING EN VERBETERING

Huidveroudering ontstaat voornamelijk door een vermindering van bindweefsel (collageen) en elastine. Naast rimpels en lijnen ontstaan er kleurverschillen en pigmentvlekken, wordt de huid slapper en grover van structuur. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de huidveroudering, zoals genetische aanleg en etnische afkomst, maar ook leefstijl, waaronder roken en overmatige blootstelling aan zonlicht. Dr. Jackson Skin Clinic is gespecialiseerd in huidverbetering en beschikt over een breed scala aan mogelijkheden om de huidstructuur en kleur te verbeteren. Wij werken met meerdere fractional lasers waarmee wij altijd een behandeling op maat kunnen aanbieden. Tijdens het consult zal de huidtherapeut beoordelen welke fractional laser het meest geschikt is. Soms is een combinatie de beste optie.

Een combinatie met diepe peelings, zoals hoge concentraties TCA, of een combinatie met Fenol; de Cosmo Peel Forte van Dermaceutic zijn zeer geschikt voor de behandeling van de sterk verouderde huid.

FRACTIONAL LASERS TEGEN HUIDVEROUDERING

Behandeling met fractional laser zorgt voor een algehele huidverbetering en kan worden toegepast bij huidveroudering zoals fijne en diepere lijntjes en (acne) littekens. De laser versnelt het huidvernieuwingsproces en creëert een fijnere huidstructuur. Littekens vervagen en er ontstaat een egalere teint.

BEHANDELING WORDT UITGEVOERD MET

  • Youlaser MT fractional Erbium- Glass 1540 nm (niet- ablatief: de bovenste huidlaag blijft intact,, hersteltijd 1-3 dagen)
  • Youlaser MT fractional Co2 10600 nm & Erbium-Glass 1540 nm (ablatief, de opperhuid schilfert af, hersteltijd 4-10 dagen)

FRACTIONELE YOULASER MT

De fractionele Youlaser MT is de nieuwste unieke laser en zorgt voor het beste resultaat door Erbium-Glass laser en de Co2 laser te combineren tijdens één behandeling. De Youlaser MT zorgt voor huidvernieuwing door de aanmaak van collageen en elastine in de diepere huidlagen te activeren. Zo vervagen fijne lijntjes en worden diepe rimpels oppervlakkiger.  Tijdens de behandeling wordt de huid gekoeld met koude lucht of vooraf verdoofd met een crème. Gemiddeld zijn er  2- 3 behandelingen nodig met een interval van 6 weken tussen iedere behandeling. Omdat huidvernieuwing een natuurlijk proces is, zal pas na een aantal maanden het uiteindelijke resultaat zichtbaar zijn.

HOE WERKT DE FRACTIONAL LASER?

Fractionele laserbehandeling is een behandeling om de huid van buitenaf én van binnenuit te vernieuwen. Tijdens de behandeling worden minuscule gaatjes in de huid gemaakt, zogenoemde microbeams. Door deze warmtekolommen wordt collageen en elastine geactiveerd om de huid gladder, strakker en steviger te maken. De huid wordt fijner van structuur en de doorbloeding wordt verbeterd. De huid krijgt hierdoor een egalere kleur en een frissere uitstraling. Het huidverouderingsproces van de huid wordt vertraagd door de toegenomen collageenproductie. Deze intacte huid tussen de gaatjes maakt nieuwe huidcellen aan waardoor deze gaatjes sneller genezen. De huid herstelt binnen enkele dagen tot een week.

COSMO PEEL EN COSMO PEEL FORTE

Bij Dr. Jackson Skin Clinic werken we met sterke medische peelings van Dermaceutic welke uitermate geschikt zijn om de verouderde huid te behandelen. Deze peelings worden in een op maat gemaakt behandelplan door de huidtherapeut ook gecombineerd met de fractional laserbehandeling. Door verschillende behandeling mogelijkheden te combineren kunnen we de huid sterk verbeteren.

COSMO PEEL DERMACEUTIC

Door een behandeling in te zetten met combinaties van TCA sterktes van 12%, 15%, 18% en 20% kunnen we heel specifiek elke huid behandelen. Door een behandeling van een TCA behandeling ongeveer een maand voor een fractional laser behandeling in te zetten, worden nog betere resultaten verkregen.

COSMO PEEL FORTE DERMACEUTIC

De Cosmo Peel Forte is de sterkste peeling van Dermaceutic met een unieke combinatie van 10% glycolzuur,  20% TCA en 10% Fenol. Door de combinatie met fenol is het een vrijwel pijnloze behandeling omdat de fenol de huid verdooft. Door de combinatie met glycolzuren werken de TCA en Fenol gecontroleerd en dieper in de huid waardoor hele mooie resultaten verkregen worden bij de behandeling van huidverjoning zoals fijne en diepe lijntjes, maar ook bij acnelittekens. Doorgaans voldoet één behandeling.

TARIEVEN

Afhankelijk van uw polis kan het zijn dat een vergoeding mogelijk is vanuit het aanvullende pakket. Onze kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Wij voldoen aan de eisen van het Kwaliteitsregister (KP).

Botox vanaf euro  99,00
Fillers vanaf euro  250,00
Peeling vanaf euro  95,00
Laserbehandeling vanaf euro  190,00

Opmerking: dit zijn de initiële prijzen, de werkelijke prijzen worden gegeven na fysiek onderzoek

BEL MIJ TERUG