LASERONTHARING

PERMANENTE ONTHARING

Veel vrouwen (en ook zeker mannen) hebben last van ongewenste of overmatige haargroei op lichaam of gezicht. Regelmatig scheren, epileren of harsen zorgen vaak voor huidirritatie, ingegroeide haartjes en stoppels. Laserontharen kan hiervoor een goede uitkomst bieden. Laserontharing wordt ook wel permanente laserontharing genoemd, al hoewel er uiteindelijk 80% tot 90% vermindering in haargroei wordt gerealiseerd. Wat overblijft zijn meestal hele dunne lichte haartjes die niet als storend worden ervaren. Ook indien je last hebt van overmatige haargroei, ook wel hypertrichose of hirsutisme genoemd, biedt laserontharen een oplossing. Ook huidaandoeningen waarbij de oorzaak ingegroeide haren zijn, zoals sinus pilonidalis, hidradenitits suppurativa en pseudofolliculitis barbae, biedt onze laserbehandeling een vermindering van uw klachten.

LASERONTHAREN: HOE WERKT HET?

Voor laserontharing, zijn gemiddeld 6-8 behandelingen nodig om de beharing te verwijderen. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje. Om deze reden moeten de haren donker zijn van kleur. De haarzakjes worden vernietigd door de warmte van de laserstraal waardoor er geen nieuwe haar gevormd kan worden. Haren groeien in verschillende fasen en daarom wordt de behandeling met tussenpozen van ongeveer 4-6 weken uitgevoerd. Tijdens de behandeling koelen we de huid die we behandelen met koude lucht om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken. We hebben hiervoor een speciaal koelapparaat die hele koude lucht afgeeft waardoor de behandeling zeer goed te verdragen is.

VOORDELEN VAN LASERONTHAREN

  • De haargroei wordt aanzienlijk verminderd
  • Alleen de haartjes worden behandeld, de huid wordt niet beschadigd
  • Je hebt geen last meer van huidirritaties na scheren of harsen
  • De structuur van de huid wordt gladder

ADVIESGESPREK EN BEHANDELPLAN

Dr. Jackson Skin Clinic is gespecialiseerd in laserontharen en beschikt over verschillende hoogwaardige lasers welke ook gecombineerd gebruikt kunnen worden tijdens één behandeling. Door deze unieke techniek kunnen wij bijna alle haar- en huidtypes behandelen. Ook de zeer donkere negroïde huid kan bij ons veilig worden behandeld. Laserontharen is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Tijdens het consult beoordeelt de huidtherapeut welke laserbehandeling voor u geschikt is. De behandeling wordt geheel op uw type haar en huid afgestemd.

Bij de Dr. Jackson Skin Clinic werken we alleen met de meest geschikte lasers voor de behandeling van ongewenste haren.

  • Alexandrite laser (755 nm): dit is de beste laser voor het ontharen van de lichte huidtypes (type I t/m IV)
  • ND-YAG laser (1064 nm): deze laser is zeer geschikt voor de donkere tot negroïde huid (type (V en VI)
  • Combinatie van Alexandrite en ND-YAG lasers: wordt toegepast op de getinte huid

TARIEVEN EN VERGOEDING VAN LASERONTHAREN

Afhankelijk van uw polis kan het zijn dat een vergoeding mogelijk is vanuit het aanvullende pakket. Onze kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Wij voldoen aan de eisen van het Kwaliteitsregister (KP).

Laserbehandeling vanaf euro  110,00

Opmerking: dit zijn de initiële prijzen, de werkelijke prijzen worden gegeven na fysiek onderzoek

BEL MIJ TERUG