SCULPSURE

OVERMATIG VETWEEFSEL

SculpSure is een innovatieve, op licht gebaseerde techniek voor buik, love-handles en andere hardnekkige vet deposito’s. Het is dé behandeling voor het verwijderen van vet zonder dat daarvoor een operatie noodzakelijk is. Overmatig vetweefsel is een van de grootste ergernissen en de vraag naar effectieve body-contouring behandelingen groeit dan ook sterk. SculpSure is de eerste FDA goedgekeurde laserbehandeling voor vetreductie. De SculpSure laser richt zich op specifieke gebieden waar vetweefsel zich heeft opgehoopt onder de lederhuid.

WAT IS SCULPSURE?

SculpSure is een hyper thermische laserbehandeling om vetweefsel op te lossen in de lichaamsgebieden rondom de buik en benen. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van warmte en licht. Het vet wordt op een snelle en effectieve manier verwijderd zonder dat er een operatie nodig is. Als u bijvoorbeeld intens sport maar toch niet dat laatste vetlaagje weg krijgt, biedt SculpSure u uitkomst. De gecontroleerde energie vanuit de laser verbrandt een groot deel van de vetcellen in het behandelde gebied en na verloop van tijd zal het lichaam de vetcellen zelfs op natuurlijke wijze gaan afbreken in de gebieden waar de behandeling heeft plaatsgevonden.

BEHANDELGEBIEDEN VETVERWIJDERING

Behandelingen met SculpSure worden op maat voor u gemaakt. Gebieden die wij behandelen zijn:

  • Buik
  • Heupen
  • Dijen
  • Benen
  • Billen
  • Kin

CONSULT VETVERWIJDERING

Wanneer u bij dr. Jackson Skin Clinic komt voor een eerste consult vragen wij u altijd eerst naar uw medische achtergrond en medicijngebruik. Het is belangrijk dat u zo eerlijk en uitgebreid mogelijk antwoordt waar het uw gezondheid betreft zodat alle mogelijke risico’s uitgesloten kunnen worden en wij u op een veilige manier kunnen helpen. Samen met de behandelaar worden u uw wensen doorgesproken. Wij nemen door waar u zich aan stoort of wat u graag anders zou willen zien. De behandelend arts zal op basis van uw persoonlijke wensen bekijken welke behandeling de beste optie is. U kunt rekenen op een uitgebreid, open en eerlijk advies zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Indien u besluit over te gaan op behandeling met de SculpSure dan wordt een behandelingsovereenkomst door zowel dr. Jackson Skin Clinic als door u ondertekend.

SCULPSURE BEHANDELING

Allereerst worden de te behandelen gebieden gemarkeerd. De SculpSure laserkoppen worden aan een riem bevestigd en op maat aangepast om zich zo nauwkeurig mogelijk op de behandelgebieden te kunnen richten. De laserkoppen verhitten het vetweefsel terwijl de huid tegelijkertijd gekoeld wordt. De behandeling wordt dan ook als niet pijnlijk of als lichtgevoelig ervaren en duurt ongeveer 25 minuten. Er is geen sprake van downtime na de behandeling. Bovendien is er geen kans op de veelvoorkomende ‘zakjes’ of verslapping omdat de warmte van de laser juist huidverstrakking als (positief) bijeffect kan hebben. Ook zal u geen enkele vorm van blauwe plekken ervaren.

RESULTAAT

Eén behandeling zorgt voor een gemiddelde vetafname van 24% en na twee behandelingen kunnen wij een omtrekafname van minimaal 2 centimeter garanderen. Met zichtbare resultaten na 6 weken en optimale resultaten vaak al na 12 weken.

TARIEVEN

Onze kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Wij voldoen aan de eisen van het Kwaliteitsregister (KP).

Vetverwijdering laserbehandeling vanaf euro  250,00 (onderkin)
Vetverwijdering laserbehandeling vanaf euro  599,00 (lichaam 1 regio)

Opmerking: dit zijn de initiële prijzen, de werkelijke prijzen worden gegeven na fysiek onderzoek

BEL MIJ TERUG