Dermaceutic Light Ceutic

Lightceutic is een egaliserende nachtcrème, vanwege de 8% glycolzuur werkt het exfoliërend en maakt het de huid egaler, de fytinezuur werkt oplichtend op bestaande pigmentvlekken en is tevens een anti-oxidant waardoor het het de nieuwe aanmaak van pigment voorkomt. Vitamine C werkt ook als anti-oxidant welke belangrijk is als anti-age ingrediënt.

Light ceutic

Actieve ingredienten: 5% glycolzuur, enoxolone

Werking: Verwijdert onzuiverheden, exfolieert dode huidcellen, zuivert de huid,  verbeterd de doorlaatbaarheid van de huid
Aanbevolen: doffe huidtint, onregelmatige textuur en huidimperfecties., gevoelige huid, huidtypes 4-6
Gebruik: 2 keer per dag, ochtend en avond
Inhoud: 100ml, €46,-,  vrij van parfum en parabenen 

Sterkte: medium

Dermaceutic Turnover

Turnover is een stimulerende nachtcrème, een anti-age nachtcrème vanwege het hoge percentage glycolzuur. Bijzonder geschikt als voorbereiding op cosmetische behandelingen om de doorlaatbaarheid van de huid te verbeteren voor de aanpak van rimels en fijne lijntjes en tevens acne behandelingen. Door de 15% glycolzuur verwijdert het dode huidcellen en verbeterd het de hydratatie van de huid. Het maakt de huid gladder en zachter. Het beste is om deze te combineren met de Foamer 15 zodat de Turnover beter in de huid kan indringen.

Turnover

Actieve ingredienten: 15% glycolzuur,  salicylzuur, bentoniet
Werking: talgreducerend, exfoliërend
Aanbevolen: de vette en acne gevoelige huid, bijzonder geschikt om in combinatie met de foamer 15 te gebruiken om de vette, acne gevoelige huid aan te pakken.
Gebruik: 1-2x per week, avond
Inhoud: 50ml, €67,00,- , vrij van parfum en parabenen

Sterkte: sterk

PLAN EEN GRATIS TELEFONISCH ADVIESGESPREK IN

We beantwoorden al uw vragen en geven meer inzicht in onze behandelingen.