Dermaceutic Foamer, exfoliërend reinigingsproduct

Een milde, exfoliërende reinging op basis van 5% glycolzuur. Stimuleert de celvernieuwing en exfolieert de dode huidcellen. Een milde variant van de Foamer 15, een zachte reiniging voor de donkere huidtypes of voor de gevoelige huid (rosacea). Het bevat enoxolone welke een verzachtend effect op de huid heeft.

Foamer 5

Actieve ingredienten: 5% glycolzuur, enoxolone

Werking: Verwijdert onzuiverheden, exfolieert dode huidcellen, zuivert de huid,  verbeterd de doorlaatbaarheid van de huid
Aanbevolen: doffe huidtint, onregelmatige textuur en huidimperfecties., gevoelige huid, huidtypes 4-6
Gebruik: 2 keer per dag, ochtend en avond
Inhoud: 100ml, €46,-,  vrij van parfum en parabenen 

Sterkte: medium

Foamer 15

Bereidt de huid voor op cosmetische behandelingen. Exfoliërende reinigingsmousse op basis van glycolzuur. De basis van iedere huidverzorging. Door de peelende/exfoliërende werking van glycolzuur  stimuleert het de celvernieuwing,  verbeterd het de huidstructuur en reinigt het de huid diep.  De Enoxolone werkt anti-inflammatoir (ontstekingsremmend) en werkt verzachtend. 

Actieve ingrediënten: 15% glycolzuur, enoxolone glycerine, kokosolie
Werking:  Verwijdert onzuiverheden, exfolieert dode huidcellen, zuivert de huid,  verbeterd de doorlaatbaarheid van de huid
Aanbevolen: doffe huidteint, onregelmatige textuur, acne, voor een cosmetische behandeling, Huidtypes 1-4
Gebruik: 2 keer per dag, ochtend en avond
Inhoud: 100ml, €46,00,- , vrij van parfum en parabenen

Sterkte: sterk

Dermaceutic Mask 15, talgreducerend kleimasker

Gezichtsmasker op basis van bentoniet; kleimasker, welke letterlijk als een spons werkt op het talg. Verwijdert dode huidcellen en overtollig talg, zuivert de gemengde en vette huid. Vanwege de 15% glycolzuur werkt het exfoliërend/peelend en hierdoor wordt de gemengde en vette huid terug in balans gebracht. Talgreducerend; puistjes en onzuiverheden verdwijnen en poriën verfijnen.  Bijzonder geschikt in combinatie met de foamer 15 om de vette, acne gevoelige huid aan te pakken.

Mask 15

Actieve ingredienten: 15% glycolzuur,  salicylzuur, bentoniet
Werking: talgreducerend, exfoliërend
Aanbevolen: de vette en acne gevoelige huid, bijzonder geschikt om in combinatie met de foamer 15 te gebruiken om de vette, acne gevoelige huid aan te pakken.
Gebruik: 1-2x per week, avond
Inhoud: 50ml, €67,00,- , vrij van parfum en parabenen

Sterkte: sterk

PLAN EEN GRATIS TELEFONISCH ADVIESGESPREK IN

We beantwoorden al uw vragen en geven meer inzicht in onze behandelingen.